Az L-citrullin aminosav egy nem esszenciális mikró tápanyag, amelyből a szervezetünk, nagyobb igénybevétel esetén, jellemző, hogy nem elegendő mennyiségben produkál (feltételesen esszenciális), így szükségessé válhat a kiegészítés. Citrullin-t a legnagyobb mennyiségben - a gyümölcsök közül - a görögdinnyében találunk. Az L-citrullin aminosav és az almasav szinergista kombinációja az L-citrullin-malát. Az almasav (malát) egy szerves sav, amely fellelhető a természetben (például az almában). A L-citrullin aminosav az L-arginin és az L-ornitin aminosavak elő anyaga.
A sportolók körében kifejezetten népszerű ez a formula.
Íz:
- Ízesítés nélkül
- Zöld alma
Ízesítés nélküli jellemzői:
- Semleges íz
- Tiszta hatóanyag tartalom
- Por állag a többféle felhasználási lehetőségért
Kiknek ajánljuk az Citrulline Malate por-t? …