Gombás csirkemell
Tartalom értékelés
Gombás csirkemell
Hozzávalók:
- 30dkg csirkemell
- 4db közepes gomba
- 1db nagy vöröshagyma
- 1csokor petrezselyem
- só,bors,vegeta,kókuszzsír
Elkészítése:
1 Mossuk meg a csirkemellet hideg vízzel. Majd közepes kockákra szeleteljük fel. Ez után fűszerezzük meg tetszés szerint.
2 Pucoljuk meg a hagymát és a gombát. Majd a hagymát apró kockákra vágjuk föl,a gombát pedig közepesre. Ezek után mossuk meg a petrezselymet,és a felét daraboljuk föl.
3 Vegyünk elő egy tefál serpenyőt, kenjük be kókuszzsírral és rakjuk bele a hagymát. Miután üvegesre pároltuk rakjuk bele a csirkemellet. Majd fehéredésig süssük.
4 Ezek után rakjuk bele a gombát is,és ha gondoljuk fűszerezhetjük egy picit. Majd mikor már jól összesültek rakjuk bele a petrezselymet. Egyszer-kétszer forgassuk át. Majd vegyük le a sütőről.
5 Tálalhatjuk barna rizzsel,durum tésztával de kétszersülttel is fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!