Saslik otthon
Tartalom értékelés
Hozzávalók:
- 8db felsőcsirke comb
- 1-1db közepes burgonya és répa
- 1-1db közepes tvpaprika és kápia paprika
- 1db nagy lilahagyma
- 2db közepes paradicsom
- só,bors,vegeta,kókuszolaj
Elkészítése:
1 Jól mossuk meg a húsit,majd szedjük le róla a bőrét és csontozzuk ki. Majd vágjuk föl közepes kockákra,és fűszerezzük ízlés szerint.
2 Mossuk meg a zöldségeket is,és közepes kockákra szeleteljük föl. A répát pedig karikákra.
3 Ha valakinek fából van a saslik pálcikálja,akkor azt 1órára áztassa be hideg vízbe. Ha nem elkezdheti fölhúzni rá a zöldségeket és a husikat. A sorrendet mindenki maga dönti el.
4 Vegyünk elő egy nagy tepsit,és jól kenjük be kókuszolajjal. Majd helyezzük bele a saslikot. Miután benne vannak a tepsiben a saslikok,öntsünk alá kb.3dl hideg vizet. Majd fedjük le alufóliával.
5 Mielőtt betesszük a sütőbe végezzünk előmelegítést kb.250 fokra melegítsék föl. A sütésnél is maradhat ez a hőfok.
6 Tálalhatjuk barna rizzsel vagy pedig kétszersülttel,de önmagában is fogyaszthatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!