Roston csirkecomb filé salátával
Tartalom értékelés
Roston csirkecomb filé salátával
Hozzávalók:
- 6db felső csirkecomb filé
- só,bors,vegeta,kókuszzsír,fokhagyma pehely
Salátához a hozzávalók:
- 1db kicsi káposzta
- 1db kicsi uborka
- 1db kicsi lilahagyma
- 1db nagyobb tvpaprika
Öntett:
- 450g natúr joghurt
- 1dl hideg víz
- só,bors,3girizd fokhagyma
Elkészítése:
1 Mossuk meg a combot,majd szedjük le róla a bőr felületet, és a rajta lévő zsírt is távolítsuk el. Miután ezzel készen vagyunk csontozzuk ki,és fűszerezzük be sóval,borssal,vegetával majd a fokhagyma pelyhet is szórjuk rá. ( fokhagyma pehely csavaros végű üvegben található)
2 Vegyük elő a zöldségeket jól mossuk meg,a káposztáról pedig az első 2levelet szedjük le. A káposztát vágjuk ketté,és csak az egyik részét szeleteljük föl. A hagymát,uborkát és a paprikát mindenki saját ízlésére bízom,hogy hogyan darabolja föl.
3 Miután készen vagyunk a zöldségek szeletelésével, rakjuk bele egy nagy tálba. Majd jól keverjük össze.
4 Az öntethez vegyünk elő egy kicsi tálat,vagy müzlis tálat. Öntsük bele a joghurtot,vizet,és fokhagyma nyomóval nyomjuk össze a fokhagymát,amit utána rakjuk bele a tálba. Ezek után jól keverjük el. Majd rakjunk bele pici sót és borsot,és ezzel is keverjük el.
5 Tálalhatjuk kétszersülttel vagy pedig egy fél szelet pirítóssal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!