Káposztás csirkemell
Tartalom értékelés
Káposztás csirkemell
Hozzávalók:
- 30dkg csirkemell filé
- 1db kisebb káposzta
- 1db közepes vöröshagyma
- só,bors,vegeta,kókuszzsír
- ízlés szerint 1 kávéskanál erőspista
Elkészítése:
1 Mossuk meg a csirkemellet hideg vízben. Majd szeleteljük föl közepes kockákra és fűszerezzük ízlés szerint.
2 A káposzta első 2 levelét szedjük le. Majd vágjuk ketté,és csak az egyik felét szeleteljük föl. A hagymát hámozzuk meg,és szeleteljük föl apró kockákra.
3 Vegyünk elő egy nagyobb serpenyőt,majd kenjük ki kókuszzsírral. Rakjuk bele a hagymát és pároljuk üvegesre. Ezután rakjuk bele a káposztát is ,és fűszerezzük ízlés szerint.
4 A káposztát addig pároljuk míg egy picit nem sül meg. Ezt követően öntsük egy tányérra,és ugyan ebben a serpenyőben süssük meg a husit.
5 Miután egy picit aranybarnára sütöttük a husit,vissza rakhatjuk a káposztát. Ha csípősen szeretné valaki fogyasztani ,akkor most rakja bele az erőspistát. Innen számolva kb. 5-10percig főzzük.
6 Tálalhatjuk barna rizzsel,durum tésztával vagy pedig kétszersülttel is fogyaszthatjuk.
jó étvágyat kívánok!