Darálthúsos saláta
Tartalom értékelés
Darált húsos saláta
- Hozzávalók:
- 1csomag petrezselyem
- 1db közepes vöröshagyma
- 1db jégsaláta
- 2db nagyobb kaliforniai paprika
- 1db nagy uborka
- só,bors,vegeta,kókuszzsír
Elkészítése:
1 Vegyünk elő egy vágó deszkát és pucoljuk meg a vöröshagymát. Majd szeleteljük fel közepes kockákra és tegyük bele egy nagyobb serpenyőbe a kókuszzsírral együtt. A hagymát üvegesre pirítjuk.
2 Ezek után rakjuk bele a darát húst. Közben a petrezselymet aprítsuk föl. A húsit pedig fűszerezzük ízlés szerint.
3 Miután jól megsült a darált húsi rakjuk bele az erőset és a petrezselymet. Körülbelül 10percig süssük még. Ez után tálalhatjuk.
4 Mossuk meg a zöldségeket jól alaposan és szeleteljük föl ízlés szerint. Én nagyobb darabokra szoktam mert szeretem,ha roppan a számban. A salátát tépkedjük nagyobb darabokra majd rakjuk a zöldségeket egy nagy salátás taálba.
5 Minden féle képen együnk hozzá szénhidrátot is mert nagyon fontos a szervezetünk számára. Ezek lehetnek puffasztott rizs vagy búza,kétszersült,abonett vagy zabpehely palacsintával. A tetejére tehetünk joghurtot is,ha gondoljuk!
Mindenkinek jó étvágyat kívánok!