- Kiemelkedő fehérjetartalom: 88%
- Hozzáadott funkcionális aminosavakkal: L-arginin HCl, L-glutamin, BCAA
- Magas aminosav tartalom
- Gyors és könnyű felszívódás
- Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
- Alacsony nátriumtartalom
- Hozzáadott cukor nélkül
- Sztíviával
- Gluténmentes
- Laktózmentes
TÓNUSOS TESTRE VÁGYSZ?
A tónusos test és a szálkás, definiált izomzat helyes táplálkozással és rendszeres mozgással bárki számára elérhető. Nagyon fontos azonban, hogy izmaink rendszeresen megkapják a megfelelő tápanyagokat az egészséges fejlődéshez és a szinten tartáshoz!
AMIKOR AZT MONDJUK, ZÉRÓ, AZ TÉNYLEG AZT JELENTI, ZÉRÓ
Az Iso Whey Zero egy rendkívül gyorsan és könnyen felszívódó, kiemelkedően magas tisztaságú tejsavófehérje-izolátum, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, hozzáadott transzzsír- és hozzáadott cukormentes. Megemelt, 88%-os százalékos fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt tökéletes választás az „ultraszálkás” izomgyarapodásra törekvő sportolók számára. A hozzáadott aminosavak elősegítik a gyorsabb regenerációt és csökkentik az izomlázat.
Fogyaszd rendszeresen az Iso Whey Zero-t és légy „tiszta” izom!
1 Adagban (25 g):
- 22 g fehérje
- ebből 4,9 g BCAA
- hozzáadott L-arginin aminosavakkal a nitrogén-monoxid produkció elősegítésére
Ízek: fahéjas almáspite, mézeskalács
Kiszerelés: 500 g (20 adag)
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero-t?
- az Iso Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 88%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
- azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt
- azoknak, akik edzés után gyorsan hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
- azoknak, akik a diéta időszaka alatt alacsony kalóriatartalmú édességre vágynak
- gluténérzékenyeknek
- a finom és változatos ízeket kedvelőknek
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
ÖSSZETEVŐK:
Mézeskalács ízű: 88% Iso Whey Zero Blend [keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Complex (L-arginin-hidroklorid, L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], ízfokozó (glicin), aromák, sűrítőanyag (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), fahéj, pálmazsír, emulgeálószer (szójalecitin), szegfűszeg, só, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), vanillin.
Fahéjas almáspite ízű: 88% Iso Whey Zero Blend [keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Complex (L-arginin-hidroklorid, L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], ízfokozó (glicin), aromák, fahéj, sűrítőanyag (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), pálmazsír, étkezési sav (citromsav), emulgeálószer (szójalecitin), só, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin*).
Tojást és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1599 kJ (377 kcal)/400 kJ (94 kcal)/799 kJ (188 kcal), Zsír 1,9 g/0,48 g/0,95 g, amelyből telített zsírsavak 0,9 g/0,23 g/0,45 g, Szénhidrát 1,9 g/0,48 g/0,95 g, amelyből cukrok** 1,8 g /0,45 g/0,9 g, Fehérje 88 g/22 g/44 g, Só 0,32 g/0,08 g/0,16 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagoló kanál=2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.